Ultrakevyt- ja moottoripurjelennon verkkoteoriakurssi

Teoriakurssi pitää sisällään opiskelujakson Internetissä, lähijakson (la-su)  sekä teoriakokeet. Kokeet suoritetaan pääsääntöisesti lähijaksolla. Kurssin verkko-opiskelun voit aloittaa milloin vain. 

Kurssilla opiskellaan pääsääntöisesti verkkoalustan oppimisympäristössä, mutta yhteen lähijaksoon opiskelijan tulee varautua. Kurssilla suoritetaan harjoitustehtäviä verkko-alustalla. Tällä kurssilla suoritetaan myös rajoitetun radiopuhelimenhoitajan kelpuutukseen liittyvät opinnot.

Opiskelijalla tulee olla mahdollisuus tietokonelaitteiston ja internet-yhteyden käyttöön koko koulutusjakson ajan sekä sähköpostiosoite.

Suoritettu teoriakurssi on voimassa 2 vuotta. Ultrakevyt- ja moottoripurjelennon verkkoteoriat suoritettuasi voit hakeutua mihin tahansa suomalaiseen ultrakevyt- ja moottoripurjelentokerhoon lentämään lentokurssia. Voit myös suorittaa kurssin menemättä lento-osalle. Teoriakurssilta saat paljon oppia lentämisestä sekä siihen liittyvistä asioista ja saat erityispotkua esim. virtuaalilentämiseen.

Kurssi sisältää:

  • Tunnukset verkkoalustalle
  • Ilmailukartta HKI-WEST
  • Harjoitustehtäviä verkkoalustalla
  • Lähijakso-opinnot
  • Loppukokeiden suorituksen
  • Todistuksen

Kurssin lähijakso
Lähijaksolla suoritetaan ilmailun radiopuhelinliikenteen puheharjoituksia ja kaikkien aineiden osaamiskokeet. Lähijakson paikka täsmentyy kurssilaisten sijainnin mukaan kurssin aikana. Ajankohdat oheisesta linkistä tai kurssikalenterista sekä kurssisihteeriltä.

Ajankohta ja hinnat

Kurssin aloitus joustavasti - ilmoittaudu tai kysy lisätietoja Matti/Mari.

Hinta: Kurssin hinta on 650 eur.
Suomen Ilmailuliiton jäsen saa 50 eur alennuksen kurssihinnasta mikäli on ilmoittautumisen yhteydessä kertonut olevansa SIL-jäsen. Alennusta ei myönnetä takautuvasti.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille tästä linkistä - saat sähköpostiisi verkkotunnukset ja ohjeet.
Lisätietoja ilmoittautumisesta:

Kurssisihteeri
Mari Lehtinen
Puh. 040 8255 922
mari.lehtinen(ät)suio.fi

Lisätietoja kurssista

Koulutuspäällikkö
Matti Huoviala
puh. 040 8255 255
matti.huoviala(ät)suio.fi