Ultrakevyt- ja moottoripurjelennon verkkoteoriakurssi

Teoriakurssi pitää sisällään opiskelujakson Internetissä, lähijakson (la-su)  sekä teoriakokeet. Kokeet suoritetaan pääsääntöisesti lähijaksolla. Kursseja järjestetään muutaman kerran vuodessa.

Kurssilla opiskellaan pääsääntöisesti verkkoalustan oppimisympäristössä, mutta yhteen lähijaksoon opiskelijan tulee varautua. Kurssilla suoritetaan harjoitustehtäviä verkko-alustalla. Tällä kurssilla suoritetaan myös rajoitetun radiopuhelimenhoitajan kelpuutukseen liittyvät opinnot.

Opiskelijalla tulee olla mahdollisuus tietokonelaitteiston ja internet-yhteyden käyttöön koko koulutusjakson ajan sekä sähköpostiosoite.

Suoritettu teoriakurssi on voimassa 2 vuotta. Ultrakevyt- ja moottoripurjelennon verkkoteoriat suoritettuasi voit hakeutua mihin tahansa suomalaiseen ultrakevyt- ja moottoripurjelentokerhoon lentämään lentokurssia. Voit myös suorittaa kurssin menemättä lento-osalle. Teoriakurssilta saat paljon oppia lentämisestä sekä siihen liittyvistä asioista ja saat erityispotkua esim. virtuaalilentämiseen.

Kurssi sisältää:

  • Tunnukset verkkoalustalle
  • Ilmailukartta HKI-WEST
  • Harjoitustehtäviä verkkoalustalla
  • Lähijakso-opinnot
  • Loppukokeiden suorituksen
  • Todistuksen

Kurssin lähijakso
Lähijaksolla suoritetaan ilmailun radiopuhelinliikenteen puheharjoituksia ja kaikkien aineiden osaamiskokeet. Lähijakson paikka täsmentyy kurssilaisten sijainnin mukaan kurssin aikana.

Ajankohta ja hinnat

Seuraava kurssi alkaa 29.1.2018 - ilmoittaudu tai kysy lisätietoja Matti/Mari.

Hinta: Kurssin hinta on 650 eur.
Suomen Ilmailuliiton jäsen saa 50 eur alennuksen kurssihinnasta mikäli on ilmoittautumisen yhteydessä kertonut olevansa SIL-jäsen. Alennusta ei myönnetä takautuvasti.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille tästä linkistä - saat sähköpostiisi verkkotunnukset ja ohjeet.
Lisätietoja ilmoittautumisesta:

Kurssisihteeri
Mari Lehtinen
Puh. 040 8255 922
mari.lehtinen(ät)suio.fi

Lisätietoja kurssista

Koulutuspäällikkö
Matti Huoviala
puh. 040 8255 255
matti.huoviala(ät)suio.fi