Purjelennon verkkoteoriakurssi

Teoriakurssi pitää sisällään opiskelujakson Internetissä, lähijakson (la-su) sekä teoriakokeet. Kokeet suoritetaan pääsääntöisesti lähijakson aikana. Kursseja järjestetään muutaman kerran vuodessa.

Kurssilla opiskellaan pääsääntöisesti verkkoalustan oppimisympäristössä, mutta vähintään yhteen lähijaksoon opiskelijan tulee varautua. Kurssilla suoritetaan viikottain harjoitustehtäviä verkko-alustassa. Kurssilla suoritetaan myös rajoitetun radiopuhelimenhoitajan kelpuutukseen liittyvät opinnot. Hyväksytysti suoritetut opinnot mahdollistavat suomenkielisen käyttäjän luvan hakemista Trafilta. Huom!Myönnetty (TraFi) radiopuhelimenhoitajan kelpuutus on pysyvästi voimassa.

Opiskelijalla tulee olla mahdollisuus tietokonelaitteiston ja internet-yhteyden käyttöön koko koulutusjakson ajan.

Suoritettu teoriakurssi on voimassa 2 vuotta. Purjelennon verkkoteoriat suoritettuasi voit hakeutua mihin tahansa suomalaiseen purjelentokerhoon lentämään purjelentokurssia. Voit myös suorittaa kurssin menemättä lento-osalle. Teoriakurssilta saat paljon oppia lentämisestä sekä siihen liittyvistä asioista ja saat erityispotkua esim. virtuaalilentämiseen!

Kurssi sisältää:

  • Tunnukset verkkoalustalle
  • Harjoitustehtäviä verkkoalustalla
  • Ilmailukartta HKI-WEST
  • Lähijakso-opinnot
  • Loppukokeiden suorituksen
  • Todistus

Kurssin lähijakso

Lähijaksolla suoritetaan ilmailun radiopuhelinliikenteen puheharjoituksia ja kaikkien aineiden osaamiskokeet. Lähijakson paikka täsmentyy kurssilaisten sijainnin mukaan kurssin aikana.

Lahjaksi!

Osta kurssi lahjaksi ilmailusta kiinnostuneelle! Kurssi on oivallinen valmistujaislahja, syntymäpäivälahja tai muuten vain erityinen tapa ilahduttaa. 

Maksettuasi kurssin lähetämme sinulle tai haluamallesi henkilölle lahjakortin. Lahjan saaja valitsee itselleen sopivan kurssiajankohdan.

Ajankohta ja hinnat

Seuraava kurssi alkaa 29.1.2018 - ilmoittaudu tai kysy lisätieoja Matti/Mari.

Kurssin hinta on 450 eur.
Suomen Ilmailuliiton jäsen saa 50 eur alennuksen kurssihinnasta mikäli on ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittanut olevansa SIL-jäsen. Alennusta ei myönnetä takautuvasti.

Lisätietoja, jäsenedut ja liittyminen Suomen Ilmailuliiton jäseneksi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille tästä linkistä - saat sähköpostiisi verkkotunnukset.

Lisätietoja

Koulutuspäällikkö
Matti Huoviala
puh. 040 8255 255
matti.huoviala(ät)suio.fi

Kurssisihteeri
Mari Lehtinen
Puh. 040 8255 922
mari.lehtinen(ät)suio.fi