Uusia ideoita tekniseen työhön, teknologiakasvatukseen tai tiedekasvatukseen

Koulutusta ja opetusmateriaalia kouluille maksutta

Tarjoamme opettajille maksuttoman koulutuksen ja materiaalipaketin käytettäväksi teknisen käsityön sekä teknologia- ja tiedekasvatuksen käyttöön valmiina projektina.

Oppimateriaaliin sisältyy lennokin rakennussarja (35 lennokkia varten) sekä siihen liittyvä käsityö- ja tiedeopetusta tukeva opettajan materiaali. Tämän materiaalin koulutukseen osallistuja saa käyttöönsä maksutta.

Helppo rakentaa

Lennokkisarja on helppo rakentaa ja sen voi toteuttaa noin viiden tunnin aikana 8 - 12 vuotiaiden lasten kanssa. Tarvittavat materiaalit ovat koulupakkauksessa ja tarvikkeet löytyvät kouluista (askarteluveitsi, askarteluliima, nuppineuloja, sakset). Lennokki on lisäksi helppo saada lentämään mukana tulevien ohjeiden mukaan. Koulupaketti tarjoaa riittävästi varaosia ongelmatilanteisiin.

Koulutus pitää sisällään lennokin rakentamisen ohjauksen sekä siihen liittyvän lennätysohjeistuksen sekä opastuksen projektin muun materiaalin käyttöön.

Koulutuksen rahoittajana toimii Suomen Ilmailuliiton tukisäätiö ja Suomen Urheiluilmailuopisto. Lennokkiprojektilla pyritään edistämään Suomen Ilmailuliiton nuorisotyötä tarjoamalla koulujen käyttöön kiinnostava ja monipuolinen opiskeluprojekti.

Pyrimme jatkossa tarjoamaan Dart-lennokkisarjaa koulujen käyttöön hyvin edullisesti tukijoidemme avulla.

Lisätietoja

Koulutuspäällikkö
Matti Huoviala
puh. 040 8255 255
matti.huoviala(ät)suio.fi

Lataa tästä: Esite pdf-muodossa