Kansallisten verkkoteoriakurssien lähijaksot

Tällä lähijaksolla voi suorittaa purje- tai ultrakevyt- tai moottoripurjelennon verkkoteorian lähijakso opinnot (la - su), myös rajoitetun radiopuhelimenhoitajan kelpuutuskurssilaisille (vain la, 1 pv). Verkkokursseilla opiskellaan pääsääntöisesti verkkoalustan oppimisympäristössä, mutta yhteen lähijaksoon opiskelijan tulee osallistua. Muista ilmoittautua lähijaksolle!

Kurssin lähijakso
Lähijaksolla suoritetaan ilmailun radiopuhelinliikenteen puheharjoituksia ja kaikkien aineiden sähköiset osaamiskokeet (kokeita voi myös sovitusti suorittaa jo ennakkoon tai lähijakson jälkeen). Lähijakson paikka täsmentyy kurssilaisten sijainnin mukaan kurssin aikana.

Lähijaksolle osallistumisen edellytys on että kaikki verkkotehtävät on hyväksytysti suoritettu määräaikaan mennessä (ennen lähijaksoa) sekä kaikki oppiaineet on luettu. Ota mukaan kannettava tietokone/ipad/tablet tms. jos mahdollista sekä henkilötodistus henkilöllisyyden tarkastamista varten!

Tulevia lähijaksoja (muutokset mahdollisia, järjestetään mikäli on väh. 6 oppilasta):
2. - 3.2.2019 Malmi lentoasema, päärakennus "pyöreä" 3. krs
huhti - toukokuu 2019

Lähijakson alustava ohjelma
Lauantai
10.00 - 15.00 radiopuhelinliikenne harjoituksia
15.00 - 18.00 kokeet:

  1. radio- ja viestivälinetekniikka
  2. radiopuhelinliikennettä koskevat säädökset
  3. ohjausoppi
  4. aerodynamiikka
  5. ilmailun säädökset

Sunnuntai
9.00 - 10.00 kerrataan
10.00 - 16.00 loput kokeet

Mukaan voi varata henkilöllisyystodistuksen sekä tietokoneen lisäksi säähaitarin (sääpalvelu), suunnistuslaskin, viivain ja ilmailukartta. Myös juotavaa ja pientä evästä saa olla mukana.

Ilmoittaudu lähiopetukseen

Kurssisihteeri
Mari Lehtinen
Puh. 040 8255 922
mari.lehtinen(ät)suio.fi